Schadenet Almere-Stad

Onze vestiging opende in 1996 en kan in alle mogelijke services voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor verschillende herstelwerkzaamheden, maar we kunnen u ook van dienst zijn met verhuur, reiniging, stalling of transport van uw voertuig. Onze vestiging is bovendien een door Ford erkende schadehersteller. Maar u bent uiteraard ook welkom met alle andere merken. 

Team Schadenet Almere-Stad

Ons team bestaat uit vakmensen die u met onze verschillende services kunnen ondersteunen. We maken gebruik van de best passende technologieën voor schadeherstel, -reparatie en reiniging. Voor onze andere diensten, zoals chauffeursdiensten en voertuig transport, regelen wij de beste mensen. Daarom bent u bij ons voor iedere service aan het beste adres. Zoals de naam het al doet vermoeden, bevindt onze vestiging zich dicht in de buurt van Almere-centrum. We zijn daarom goed te bereiken. Kom langs voor een van onze services. 

Wist u dat Schadenet Almere-Stad met trots een erkend leerbedrijf is? Wij leiden mbo-studenten op tot specialisten in het vak en begeleiden hen zo goed mogelijk voor hun loopbaan. 

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Almere Stad is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Reco. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak