Schadenet Centraal Haarlem

Bij Schadenet Centraal Haarlem kunt u terecht voor compleet autoschadeherstel van begin tot eind. De vestiging is, evenals onze andere vestigingen, aangesloten bij de Reco Autoschade Groep. Hierdoor beschikken wij over een netwerk van de beste specialisten in deze branche. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Bij Schadenet Centraal Haarlem zijn vijftien vakmensen werkzaam die elke dag voor u klaarstaan. Ook voor glasschade, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en WA schades kunt u bij ons terecht. Onze vestiging bevindt zich in het bedrijventerrein De Waarderpolder in Haarlem aan de Hendrik Figeeweg. Wij zijn Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Nissan-erkend en werkzaam in Haarlem en omgeving.

Professioneel schadeherstel

Bij ons bent u verzekerd van schadeherstel van een hoge kwaliteit. Wij zijn niet voor niets geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarbij werken wij voor leasemaatschappijen als: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Kortom, bij Schadenet Centraal Haarlem kunt u, zowel als particulier als zakelijke rijder, uw auto met een gerust hart achterlaten!

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Centraal dus is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Centraal Haarlem. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak