Schadenet Heemstede

Schadenet Heemstede services

Wagenparkbeheer

Wilt u weten wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen? Wij bieden maatwerk oplossingen voor het beheer van uw wagenpark. Voor meer informatie kunt u contact op met onze vestiging.

Focwa

Schadenet is als Focwa-lid aangesloten bij het Focwa Garantiefonds, wat inhoudt dat de door veel automerken gehanteerde 4 jaar lakgarantie door ons wordt overgenomen voor de gerepareerde delen. Bij FOCWA Eurogarant aangesloten autoschadeherstellers voldoen aan hoge eisen. 

Voertuig transport

Wilt u een voertuig van A naar B getransporteerd hebben? Dit kunnen wij voor u regelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Online schadeafhandeling

Vanuit uw luie stoel de schade afhandelen, dat kan bij Schadenet. Maak nu online een afspraak wanneer het u uitkomt! Weinig tijd? Maak dan ook gebruik van onze kosteloze haal en brengservice bij autoschadeherstel. Wel zo makkelijk.

Auto expertises

Voor een expertise hoeft u met ons geen afspraak te maken. U kunt zelf een afspraak inplannen met de verzekeringsexpert. 

U kunt uw auto op de afgesproken dag bij ons inleveren. Voor de daadwerkelijke expertise hebben wij uw kentekenpapieren (deel 1a en 1b) en groene kaart nodig.

Haal- en brengservice

Heeft u weinig tijd en geen mogelijkheid om de auto zelf te komen brengen voor autoschadeherstel? Geen probleem. Wij komen hem graag bij u ophalen en brengen hem weer terug als hij klaar is. Deze service is bij autoschadeherstel en inzet van vervangend vervoer geheel kosteloos en geldt voor heel Nederland!

Passend vervangend vervoer

Wij zorgen er voor dat u snel weer onderweg bent. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto. Wij kunnen u te allen tijde een auto voorzien van energielabel A of B aanbieden.

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak