Schadenet Janssen Van Kouwen en Vaneman Hoofddorp

Bent u op zoek naar een veelzijdig autoschadeherstelbedrijf? Dan bent u bij Schadenet Janssen Van Kouwen Vaneman Hoofddorp aan het juiste adres! Onze vestiging is sinds 2006 onderdeel van de Reco Autoschade Groep. Ons team bestaat uit twaalf vakkundige herstellers. Wij vormen samen met Opel dealer Janssen Van Kouwen en Kia, Fiat, Alfa en Jeep dealer Vaneman een joint venture. Onze veelzijdige kennis maakt dat u met alle merken voertuigen bij ons terecht kunt. Uw auto is bij ons altijd in goede handen! Onze vestiging is gelegen onder de rook van Schiphol in Hoofddorp. U kunt ons vinden aan de Noordmeerstraat 14. 

Professioneel schadeherstel

Verzekeringsmaatschappijen benadrukken tegenwoordig steeds vaker het belang van autoschadeherstel door merk herstelbedrijven. Schades worden namelijk steeds complexer. Dit komt onder andere door de implementatie van elektronisch aangestuurde veiligheidsvoorzieningen en het gebruik van speciale bevestigingstechnieken en materiaalsoorten. Verzekeringsmaatschappijen willen natuurlijk zo min mogelijk geconfronteerd worden met letselschades als gevolg van onkunde en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties. Laat uw auto daarom bij Schadenet Janssen Van Kouwen Vaneman Hoofddorp repareren, dan bent u altijd verzekerd van professioneel schadeherstel!

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Janssen van Kouwen en Vaneman is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

 Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Vaneman en Van Kouwen Hoofddorp. U bent van harte welkom!

 

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak