Krassen op koplampen?

De koplampen van uw voertuig worden beschermd door verstevigd glas of kunststof. Dit is erg sterk materiaal maar niet sterk genoeg om de lamp te beschermen bij een botsing. Door steenslag of vandalisme kunnen er ook krassen en sterren in de koplamp ontstaan. Hierdoor neemt de lichtbundel af, waar uw veiligheid onder lijdt. Door dergelijke scheuren kan er ook vocht in de koplamp komen en neemt de kans toe dat de lamp kapotgaat.

Koplampen polijsten

De bedrijven van Schadenet kunnen de koplamp perfect repareren als het om krassen gaat of dof glas. Door de UV-straling in zonlicht wordt het glas in koplampen na verloop van tijd doffer, waardoor het licht minder fel door het glas schijnt. Onze vakkundige medewerkers polijsten de koplamp zodat het glas weer volledig transparant wordt en uw zichtbaarheid en veiligheid geborgd.

Koplampen vervangen

Bij grote schade aan het glas moet de gehele koplamp van uw auto vervangen worden. Neem snel even contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak