Schadenet Lelystad

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor al uw autoschades? Vestiging Schadenet Lelystad staat altijd voor u klaar. Onze vestiging bestaat sinds 2017 en is sindsdien gebrand op het leveren van de beste service. Al onze specialisten staan klaar om uw schade te herstellen. Maak binnen vijf minuten een afspraak via onze website, of bel om een afspraak in te plannen. We verwelkomen u graag in Lelystad. 

Specialismen

Schadenet-vestiging Lelystad is gespecialiseerd in eendagsklussen, zoals uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en glasherstel. Heeft u grotere schade? Dan kunt u bij ons terecht voor het inleveren van uw auto. Wij zorgen in dat geval voor transport naar een andere vestiging die de grotere schade wel onder handen kan nemen. In de tussentijd zorgen we voor vervangend vervoer. Zo hoeft u niet langer te wachten dan nodig, en bent u snel weer op weg.

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Lelystad is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Lelystad. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak