Reco Groep B.V.

Of u nu uw autoschade wil laten herstellen of een autoschade-taxatie nodig heeft, u kunt altijd bij Reco Groep B.V. terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade aan elektrische auto’s en aluminium. Ook met exclusieve merken kunt u bij onze vestiging terecht. U vindt onze vestiging vlakbij de superchargers van parkeerplaats van der Valk Breukelen, parallel aan de A2.

Team Reco Groep B.V.

Met ons team van twaalf specialisten staan we dagelijks voor u klaar, of u nu voor schade, schade-taxatie of een van onze andere services komt. Onze vestiging is erkend schadehersteller van Tesla en Landrover / Jaguar. Met deze en met andere merken bent u daarom altijd welkom bij onze vestiging. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf: mbo-studenten kunnen bij Schadenet Breukelen terecht voor een leer- en werkplek. Zelf Reco Groep B.V. inschakelen? Maak direct een afspraak of bel ons om er eentje in te plannen.


Schadenet Breukelen is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiëntte werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

 

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Reco Groep B.V.. U bent van harte welkom!

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak