Schadenet Reco Haarlem

Op zoek naar een autoschadeherstelbedrijf voor de grotere schades en richtwerk? Schadenet Reco Haarlem is precies wat u zoekt! Schadenet Reco Haarlem is opgericht in 1953 en is, net als onze andere vestigingen, aangesloten bij de Reco Autoschade Groep. Sterker nog, deze vestiging is het eerste bedrijf van wat nu de Reco Autoschade Groep is. In onze vestiging werken achttien professionele herstellers die gespecialiseerd zijn in de grotere schades binnen de automotive sector. Daarbij kunt u voor richtwerk ook bij onze vakmensen terecht. Wij zijn werkzaam in Haarlem en omstreken en zijn een Renault-erkend herstelbedrijf. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden!

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Reco is dus één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Reco. U bent van harte welkom!

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak