Schadenet Stokvis Almere

Schadenet Stokvis Almere bestaat sinds 2006. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om al uw schades af te handelen. Wij leveren uitstekende dienstverlening. Zo staat uw afspraak binnen vijf minuten ingepland en verzorgen wij volledige schadeafwikkeling. Bovendien halen we uw auto gratis op en brengen deze, na reparatie en schoonmaak, weer gratis bij u terug.

Team Schadenet Stokvis Almere

Bij het industrieterrein Poldervlak, vlakbij de Doemere woonboulevard, vindt u onze vestiging. Met tien specialisten handelen we al uw schades af. Van de lichte schades als lakschade of de kleinere deukjes, tot bumper- of ruitschade, we staan altijd voor u klaar. Ook voor taxatie van schade kunt u bij onze vestiging terecht. Maak uw afspraak en bezoek ons. Wist u dat Schadenet Stokvis Almere een erkend leerbedrijf is? Bij ons kunnen mbo-studenten terecht voor een leer- en werkplek!

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Stokvis Almere is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Stokvis Almere. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak