Schadenet Stokvis Amsterdam

Voor alle aspecten binnen het schadeherstel kunt u terecht bij Schadenet Stokvis Amsterdam. De vestiging Stokvis Amsterdam is een modern schadeherstelbedrijf en sinds 2006 onderdeel van de Reco Autoschade Groep. De vestiging is centraal gelegen aan de ringweg A10 in Amsterdam. Het team van Schadenet Stokvis Amsterdam bestaat uit zeventien mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het complete schadeherstelproces, van het schadeherstel tot re-marketing en autofotografie. Daarbij hebben wij veel ervaring in het herstellen van exclusieve automerken. Schadenet Stokvis Amsterdam werkt samen met verschillende autodealers en schadeherstelbedrijven. Wij gaan alleen in zee met de beste specialisten in de branche.

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Stokvis Amsterdam is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Stokvis Amsterdam. U bent van harte welkom!

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak