Schadenet Stokvis Hoofddorp

Schadenet Stokvis Hoofddorp bedient de gehele Haarlemmermeer. Bij ons kunt u met een gerust hart terecht voor al uw autoschades. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het herstellen van lakschade en uitdeuken van uw auto. Stokvis Hoofddorp is erkend schadehersteller van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Nissan, Mazda en Renault. Met deze of met andere merken bent u welkom. Onze vestiging bestaat al 55 jaar, en is sinds 1999 aangesloten bij de Reco Groep. Sinds 2001 maken wij ook onderdeel uit van Schadenet. Ons team bestaat uit 29 goed geschoolde en gemotiveerde, actieve medewerkers. Dagelijks zetten zij al hun kennis en kunde in om de beste dienstverlening te bieden. We staan dan ook altijd voor u klaar. Onze vestiging is goed te bereiken: zowel vanaf de A5 als vanaf de A4.  

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Stokvis Hoofddorp is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Stokvis Hoofddorp. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak