Schadenet Stuivenberg Weesp

Schadenet Stuivenberg Weesp bestaat sinds 1979. U kunt bij onze vestiging terecht voor elke denkbare autoschade, maar ook voor herstel van bijvoorbeeld boten en oldtimers. Met de modernste en best passende reparatietechnieken herstellen wij uw schades. Ons team bestaat uit dertien werknemers in de werkplaats en twee op kantoor. Het gehele team werkt met een doel voor ogen: uitstekende service verlenen. Zij helpen u dan ook met uw schadevraag. Wij denken met u mee met het gehele schadetraject. Zo helpen we u met een vervangende auto als uw auto gerepareerd wordt, en leveren we uw auto altijd schoon op na schadeherstel. Wat uw schade ook is, wij denken met u mee over een passende oplossing. Pas als u tevreden de deur uitloopt, zijn wij tevreden met onze serviceverlening. 

Onderdeel van de Reco Autoschade groep

Schadenet Stuivenberg is één van de bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep die aangesloten is bij Schadenet. Dit is een netwerk van de beste specialisten in deze branche met een uitstekende landelijke dekking. Wij maken gebruik van goed opgeleide mensen en moderne technologie. Door efficiënt te werken kunnen wij hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbieden. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn onder andere geselecteerd door verzekeraars Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Daarnaast werken wij voor o.a. de volgende leasemaatschappijen: Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam repareren. Ook pronkt het FOCWA-certificaat op onze gevel.

Visie en missie

Bij de Reco Autoschade Groep streven wij naar een langdurige, duurzame relatie met onze klanten. Naast het leveren van een hoge mate van service en het hanteren van snelle doorlooptijden, zorgen wij voor een constante hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu onze prestaties te meten. Zo weten wij zeker dat onze prestaties te allen tijde op het gewenste niveau blijven. Daarbij zorgen wij dat onze vakmensen in de juiste werkomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. Een goede sfeer in het bedrijf is cruciaal voor de prestaties van de werknemers. Kom eens de sfeer proeven Schadenet Stokvis Weesp. U bent van harte welkom!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak