Polijsten auto

Wilt u uw auto laten polijsten? Kom gerust bij ons langs. Polijsten is dé manier om het grootste gedeelte van oppervlakkige krassen en/of beschadigingen aan uw auto op een vakkundige manier te verwijderen, met als resultaat dat uw auto er weer als nieuw uitziet! 

Polijsten is een secuur werk waar veel tijd en aandacht in gaat zitten. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er veel verschillende soorten autolak zijn, en er zelfs tussen auto’s van hetzelfde merk en model nog verschillen in autolak kunnen zitten. Echt vakwerk dus. Gelukkig werken er bij ons enkel vakmensen.

Bij het polijsten worden oppervlakkige krassen - krassen waarbij de lak grotendeels onbeschadigd is gebleven - verwijderd en wordt de glans en uitstraling van de auto weer geheel hersteld. Na afloop wordt de auto afgewerkt met een middel waardoor de lak optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak